<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

sijoitusideat, eToro, sijoitussalkut, sosiaalinen sijoittaminen, sijoitusstrategia, megatrendi

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkun vuosituotto huimat 58,81%

Sjoittaja.fi:n Disruptiiviset teknologiaosakkeet –salkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Salkku tuotti 58,81 prosenttia vuonna 2023.

Esittelemme salkun suurimmat sijoitukset ja sijoitustrategian.

Lue

sijoitussalkut, sosiaalinen sijoittaminen, sijoitusstrategia

Sijoittaja.fi:n kansainvälisten sijoitussalkkujen strategian esittely

Kolme kansainvälistä sijoitussalkkua

Sijoittaja.fi on hyödyntänyt salkkujen rakentamisessa sijoitustutkimuksessa ja käytännön sijoituskokemuksessa parhaaksi havaittuja strategioita. Sijoitussalkut ovat itsenäisiä salkkuja, jotka muodostavat portfoliokokonaisuuden. Lataa salkkujen sijoitussrategian esittely.

Lue

sijoitusideat, eToro, sijoitussalkut, sosiaalinen sijoittaminen, sijoitusstrategia

Näitä muutoksia Warren Buffett teki salkkuun

Warren Buffett on yksi seuratuimmista sijoittajista, ja hänen toimintansa herättää aina suurta mielenkiintoa. Sijoitusyhtiönsä Berkshire Hathawayn salkun sisältöä ja kehitystä seurataan tarkasti mediassa, ja se toimii monille sijoittajille inspiraation lähteenä.eToron hallinnoima salkku mallintaa Berkshire Hathawayn sijoituksia. Kyseinen salkku, nimeltään WarrenBuffet-CF tai Berkshire Hathaway,..

Lue

eToro, sijoitussalkut, sosiaalinen sijoittaminen, hyvä tietää

Kaupankäyntikustannukset eTorossa

eToro on maailman johtava sosiaalinen kaupankäyntialusta. Kotimaisiin välittäjiin verrattuna eToro on todella kustannustehokas. Kansainvälisiä osakkeita voi ostaa nollakuluilla.

Lue

sijoitussalkut, videot & webinaarit

Hajauta sijoittamalla kansainvälisiin osakkeisiin. Esittelyssä Sijoittaja.fi:n osakesalkut!

Tervetuloa mukaan Sijoittaja.fi:n järjestämään webinaariin torstaina 27.4. kello 17. Webinaarissa tutustumme kansainvälisiin osakesalkkuihimme, jotka ovat olleet sijoittajien kopioitavana kolme vuotta eTorossa. Mitä osakkeita salkuista löytyy? Miten salkut ovat tuottaneet?

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Lue

osake, sijoitusideat, eToro, sijoitussalkut, megatrendi

Esittelyssä kolme innostavaa osaketta Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkustamme.

Sijoittaja.fi:n ylläpitämäDisruptiiviset teknologiaosakkeet –salkku*sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku on aloittanut vuoden 2023 vahvasti ja jopa paremmin kuin Nasdaq 100 -indeksi. Salkku on tuottanut yli 20 prosenttia kuluvana vuotena.

Valitsimme salkusta kolme sijoittajia innostavaa osaketta, jotka erottuivat edukseen..

Lue

eToro, sijoitussalkut, sijoitusstrategia, megatrendi

Disruptiiviset teknologiaosakkeet salkkukatsaus

Sijoittaja.fi:n ylläpitämä Disruptiiviset teknologiaosakkeet –salkku*sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. 

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku on aloittanut vuoden 2023 vahvasti ja jopa paremmin kuin Nasdaq 100 -indeksi. Salkku on tuottanut noin 22 prosenttia kuluvana vuotena.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet salkunhoitajan katsauksessa käydään läpi markkinatilannetta,..

Lue

sijoitusideat, eToro, sijoitussalkut

Warren Buffettin sijoitussalkku esittelyssä — suurimmat sijoitukset.

Warren Buffett on maailman tunnetuin ja seuratuin sijoittaja. Buffettin sijoitusyhtiö Berkshire Hathawayn salkun sisältöä ja kehitystä seurataan mediassa. Salkku on sijoittajien inspiraation lähde. 

eTorosta löytyy Berkshire Hathawyn sijoituksia mallintava salkku, jonka voi kuka tahansa kopioida itselleen. Blogissa esittelemme salkun sisällön ja suurimmat sijoitukset.

Lue

sijoitusideat, eToro, sijoitussalkut, sijoitusstrategia

Laatusalkku voitti indeksin vuonna 2022. Katso salkun parhaat osakkeet.

Sijoittaja.fi on toteuttanut eToroon kolme salkkua, joista yksi sijoittaa globaaleihin matalariskisiin laatuosakkeisiin (II-Quality*). Vuonna 2022 salkku voitti indeksin selvästi ja monet salkun yhtiöt pärjäsivät vaikeassa markkinatilanteessa erinomaisesti.

Salkussa on noin 30 osaketta ja se on hajautettu sekä toimialoittain että maantieteellisesti. Salkku sisältää tunnettuja brändiyhtiöitä ja..

Lue

etf, sijoittaminen, sijoitusideat, eToro, sijoitussalkut

Vertailussa ETF-rahastot, jotka löytyvät eTorossa

ETF-sijoittamisen suosio kasvaa ja myös Suomessa suosittu eToro on huomioinut tämän  sijoitusvalikoimassaan. eToro on laajentanut ETF-valikoimaansa. Käymme läpi uudet ETF:t eToron valikoimassa. Miten löytää Eurooppa-listatut ETF:t eTorosta? Miten erottaa aidot ETF:t CFD-pohjaisista? Annamme vastaukset näihin kysymyksiin tässä blogissa.

Lue

osake, sijoittaminen, sijoitusideat, eToro, sijoitussalkut, maailman markkina, megatrendi, videot & webinaarit

Ukrainan sodan vaikutukset markkinaan

Miltä sijoitusvuosi näyttää Venäjän aloittaman sodan seurauksena? Miltä sektoreilta kannattaa hakea turvaa? Miten pakotteet vaikuttavat Venäjän talouteen ja maailman talouteen? Jo nyt yli 300 kansainvälistä yhtiötä on päättänyt vetäytyä Venäjältä.

Kokosimme laajan markkinakatsauksen sijoitusmarkkinoiden näkymistä.

Lue

eToro, sijoitussalkut

Kansainväliset sijoitussalkut - minimisijoitus laski 500 dollariin!

Sijoittaja.fi on toteuttanut kolme kansainvälistä sijoitussalkkua, jotka ovat kopioitavissaeTorossa*. Salkut on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta. Vuoden 2022 alussa salkkujen minimisijoitussumma laski 2000 dollarista 500 dollariin.

Salkuista suosituin on Disruptiiviset teknologiaosakkeet*-salkku, joka sijoittaa parhaisiin disruptiivisiin..

Lue

eToro, sijoitussalkut, sosiaalinen sijoittaminen

Näin kopioin Sijoittaja.fi:n sijoitussalkut eTorossa

eTorossa voit käydää kauppaa yleisimmillä sijoitusinstrumenteilla ja kopioida helposti muiden sijoittajien sijoitusalkut sekä jakaa oman salkkusi kopioitavaksi.

Sijoittaja.fi:n mahdollisesti maailman parhaat sijoitussalkut ovat kopioitavissa eTorossa.

Lue

sijoittaminen, eToro, sijoitussalkut, sosiaalinen sijoittaminen, hyvä tietää, Usein kysytyt kysymykset

Näin kopioit Sijoittaja.fi:n salkut eTorossa

Salkkujen kopiointi on helppoa

Sijoittaja.fi:n eToron salkut on mahdollista kopioida helposti. Tällöin samat muutokset, kuten osakevaihdot, ostot ja myynnit, joita teemme salkuissamme, toteutuvat myös sinulla. Salkkujen kopioiminen on todella helppo tapa sijoittaa, eikä sinun tarvitse tehdä osakepoimintoja itse. Salkun kopioimisen voi lopettaa milloin tahansa ja siitä ei tarvitse maksaa..

Lue

osake, sijoittaminen, eToro, sijoitussalkut, sosiaalinen sijoittaminen, megatrendi, metaverse

Jättidiili: Microsoft ostaa Activision Blizzardin noin 70 miljardilla

Microsoft* teki yhtiön historian suurimman kaupan ja ostaa Activision Blizzardin* jättimäiseen 68,7 miljardin dollarin hintaa. Microsoftista tulee kolmanneksi isoin pelialan yhtiö heti Sonyn ja Tencentin jälkeen.Pääomasi on vaarassa

Peliala on ollut kovassa nosteessa viime vuodet ja suhteellisen edullisella noin 17,5 P/E luvulla Activison Blizzard oli houkutteleva lisäys Microsofin..

Lue

sijoitusideat, sijoitussalkut, sijoitusstrategia, maailman markkina, podcast

SIJOITTAJA -podcast: Salkku, joka sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin

Sijoittaja -podissa sijoitusmaailman tärkeimmistä käänteistä, tuottavimmista sijoitustyyleistä sekä haastattelussa kiinnostavimmat salkunhoitajat ja sijoittajat. Podissa kuulet puhetta sijoittamisesta. Aina sijoittajan näkökulmasta. 

Ensimmäinen SIJOITTAJA -podcast jakso on nyt ulkona Anni Hurtigin johdolla. Aiheena kansainvälinen sijoittaminen ja haastattelussa maailman parhaisiin..

Lue

eToro, sijoitussalkut, hyvä tietää

Näin löydät Sijoittaja.fi:n salkut eTorosta

Rekisteröidy

Lue