<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Hajauta sijoittamalla kansainvälisiin osakkeisiin. Esittelyssä Sijoittaja.fi:n osakesalkut!

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 21.04.2023

Aiheet: sijoitussalkut, videot & webinaarit

Tervetuloa mukaan Sijoittaja.fi:n järjestämään webinaariin torstaina 27.4. kello 17. Webinaarissa tutustumme kansainvälisiin osakesalkkuihimme, jotka ovat olleet sijoittajien kopioitavana kolme vuotta eTorossa. Mitä osakkeita salkuista löytyy? Miten salkut ovat tuottaneet?

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Webinaarin sisältö:

  • Markkinatilanne – miksi kannattaa hajauttaa?
  • Salkkujen strategiat ja osakkeet.
  • Salkkujen tuottohistoriat ja tulevaisuuden näkymät.
  • Salkkujen kopiointi eTorossa.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku (II-Disruptive) sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin, jotka ovat toimialojensa kärkeä. Salkun osakkeet ovat nopeita kasvajia ja salkku onkin pystynyt korkeaan tuottoon historiassa.

Globaalit laatuosakkeet -salkku (II-Quality) sijoittaa tunnettuihin matalariskisiin laatuosakkeisiin. Se on defensiivisempi vaihtoehto ja on pystynyt hyvään tuottoon rauhallisella arvonvaihtelulla.

Timo-Heikkila

Webinaarin puhujana salkunhoitaja Timo Heikkilä.

Voit lähettää kysymyksiä jo ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@sijoittaja.fi. Kysymyksiin vastataan webinaarin lopussa.

Ilmaisen webinaarin kesto on noin 45 minuuttia. Webinaarista julkaistaan myös tallenne, joka tulee webinaarin jälkeisenä päivänä nähtäville Sijoittaja.fi:n YouTube-kanavalle.