<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Warren Buffettin sijoitussalkku esittelyssä — suurimmat sijoitukset.

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 28.02.2023

Aiheet: sijoitusideat, eToro, sijoitussalkut

Warren Buffett on maailman tunnetuin ja seuratuin sijoittaja. Buffettin sijoitusyhtiö Berkshire Hathawayn salkun sisältöä ja kehitystä seurataan mediassa. Salkku on sijoittajien inspiraation lähde. 

eTorosta löytyy Berkshire Hathawyn sijoituksia mallintava salkku, jonka voi kuka tahansa kopioida itselleen. Blogissa esittelemme salkun sisällön ja suurimmat sijoitukset.

Warren Buffettin salkun sisältö

Salkussa on yhteensä 37 osaketta. Kymmenen suurinta sijoitusta ovat yhteen laskettuna 88,95 % eli muiden osakkeiden merkitys ja osuus on kohtalaisen pieni salkussa. 

Salkun suurin sijoitus on tällä hetkellä ylivoimasesti Apple noin 39 % painolla. Toisena on Bank of America noin 11 % painolla ja kolmantena energia jätti Chevron noin 10 % painolla.

Suurimpien sijoitus listalla on myös Buffettin pitkäaikainen suosikki Coca-Cola, luottokorteista tunnettu American Express, öljy-yhtiö Occidental Petroleum, elintarvikejätti Kraft Heinz, luottoluokittaja Moodys, pelitalo Activision Blizzard, josta Microsoft teki ostotarjouksen vuosi sitten sekä terveydenhuolto jätti DaVita HealthCare Partners. 

Salkku on eToron hallinnoima ja salkun sijoitukset painotetaan kerran kvartaalissa. Voit kopioida helposti salkun itsellesi copy portfolio -toiminnon avulla. Kun salkkuun tehdään muutoksia, kaupat toteutuvat automaattisesti myös omassa salkussasi. 

Katso salkun sisältö eTorossa*

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.   Aiempi kehitys ei ole tae tulevista tuotoista. Pääomasi on vaarassa. Muita  kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

Warren Buffetin kymmen suurinta sijoitusta

Kuva: eToro

Kopioi Warren Buffettin salkku helposti

eToron hallinnoima Bershire Hathawayn salkku löytyy eTorosta nimellä WarrenBuffet-CF tai Berkshire Hathaway.

Salkun sijoitukset painotetaan kerran kvartaalissa. Warren Buffettin salkun kierto nopeus ei ole kovin suuri, joten salkku on hyvin lähellä Buffettin todellista sijoitusten jakaumaa.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että jos salkussa tapahtuu suuria muutoksia, ne näkyvät kopioitavassa salkussa vasta kolmen kuukauden päästä.

Minimisijoitus, jolla salkkua voi kopioida on 500 dollaria. Kopioimalla salkun samat sijoitukset, ostot sekä myynnit toteutuvat automaattisesti salkussasi. 

Kopioi Warren Buffetin salkku eTorosta*

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.   Aiempi kehitys ei ole tae tulevista tuotoista. Pääomasi on vaarassa. Muita  kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

Copy portfolio -toiminnon avulla kopioit helposti muiden sijoittajien salkkuja

Sosiaalinen sijoittaminen, kuten muiden salkkujen kopioiminen, on yksi sijoittajien keskuudessa nousevista trendeistä. Läpinäkyvyys, välityspalveluiden joustavuus ja tekoäly mahdollistaa uusia ulottovuuksia sijoittajalle. eToro on tässä edelläkävijä. 

Copy portfolio tai Smart porfolio -ominaisuuksien avulla eTorossa voit kopioida parhaimpien sijoittajien salkut helposti, jolloin samat kaupat tapahtuvat salkussasi.

Sijoitusideoita omaan salkkuun saa myös tutkimalla muiden sijoittajien salkkuja. Sijoittaja voi kopioida muita sijoittajia tai sijoittaa ammattimaisemmin rakennettuihin Smart porfolioihin. 

Warren Buffet-CF nimellä toimiva salkku on yksi eToron suosituimmista Smart portfolioista. 

Ole varovainen, jos päätät kopioida muita sijoittajia. Muista, että salkkujen riski voi olla korkea ja salkku voi sisältää CFD:eita, joita emme suosittele suomalaisille sijoittajille. Tarkista tästä, minkä markkinoiden osakkeet ovat aitoja mitkä CFD:eita eToron palvelussa.

Seuraa menestyneimpia sijoittajia ja sijoita alhaisilla kaupankäyntikuluilla.

Jotta voit kopioida salkkuja eTorossa, tulee sinulla olla eToro-tili avattuna. Mikäli et ole vielä avannut tiliä, löytyy  helppolukuihin ohje tilin avaamiseen täältä. Rekisteröityessäsi eToroon Sijoittaja.fi:n linkillä, saat kaikki neuvottelemamme edut käyttöösi.

  • Avaa tili: rekisteröityminen on ilmaista
  • Hyödynnä Sijoittaja.fi:n neuvottelemia etuja ja rekisteröiydy alla olevan linkin kautta.
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Voit aloittaa kaupankäynnin 50 dollarilla
  • Sijoittaja.fi:n kansainvälisiin sijoitussalkkuihin minimisijoitus on 500 dollaria
  • Voit käydä kauppaa osakkeiden ja ETF:ien lisäksi myös monissa muissa omaisuusluokissa

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt, tee se täällä:

REKISTERÖIDY ETOROON*

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.   Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy  suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen.  51 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa  hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja  onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.    Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.    Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees

(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.