<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkun vuosituotto huimat 58,81%

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 10.01.2024

Aiheet: sijoitusideat, eToro, sijoitussalkut, sosiaalinen sijoittaminen, sijoitusstrategia, megatrendi

Sjoittaja.fi:n Disruptiiviset teknologiaosakkeet –salkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Salkku tuotti 58,81 prosenttia vuonna 2023.

Esittelemme salkun suurimmat sijoitukset ja sijoitustrategian.

Salkun tuotto lähes 60 prosenttia vuonna 2023

Vuoden 2023 Disruptiiviset teknologiaosakkeet* (salkun nimi eTorossa II-Disruptive) salkun tuotto oli 58,8 prosenttia.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea.  Pääomasi on vaarassa.  Aiempi kehitys ei ole tae tulevista tuotoista. Pääomasi on vaarassa. Muita  kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

Salkku on paikannut erinomaisesti vuoden 2022 teknologiaosakkeiden alamäkeä. Etenkin marraskuu oli salkulle erinomaisen vahva tuoton ollessa lähes 16 prosenttia.

Teknologiaosakkeiden comeback vuonna 2023 on osoitus siitä, että teknologiaosakkeita on pidettävä salkussa. Silloin tällöin sektorille osuvat alamäet ovat nopeasti pyyhitty pois.

Teknologiaosakkeiden avulla sijoittaja on aina kiinni markkinoiden tärkeimmissä megatrendeissä.

Salkun tuottohistoria

image-Jan-10-2024-09-59-17-7583-AM

Kuvalähde eToro.

Salkun missio on sijoittaa aina parhaisiin teknologiaosakkeisiin

Salkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin nopeasti kasvavilla megatrendisektoreilla. Salkun yhtiöt ovat sektoreiden markkinajohtajia ja parhaimpia haastajia. Parhaat yhtiöt ovat disruptoineet kokonaisia toimialoja.

Salkku tarkistetaan neljännesvuosittain tai markkinatilanteen edellyttämällä tavalla. Ylipainotamme salkun korkealaatuisimmat osakkeet, mutta pidämme salkun yksittäisten osakkeiden painon tasapainossa vähentääksemme riskiä.

Lataa sijoitusstartegian esittely

Salkun suurin sijoitus on Google

Salkussa on 32 osaketta ja suurin sijoitus (10.1.2024) on Google  3,75 prosentin painolla. Google on noussut suurimmaksi osakkeeksi vahvalla kurssinousulla.

Toiseksi on noussut Microsoft, jonka Q3-raportin markkinat arvostivat suurista teknologiaosakkeista parhaaksi.

Alla olevassa kuvassa on Disruptiiviset Teknologiaosakkeet -salkun suurimmat sijoitukset 10.11.2024. Voit tarkastella salkun kaikkia sijoituksia tästä*.

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees.

image (1)-2

Kuvalähde eToro.

Kopioi salkku tai poimi sijoitusideoita

Sijoittaja.fi:n salkut on mahdollista kopioida helposti eTorossa. Tällöin samat muutokset, kuten osakevaihdot, ostot ja myynnit, joita teemme salkuissamme, toteutuvat myös sinulla.

Salkun kopioimisen voi lopettaa milloin tahansa ja siitä ei tarvitse maksaa esimerkiksi rahastoista tuttuja merkintä-, hallinnointi- tai lunastuspalkkioita. Kopioidun salkun voi myös jäädyttää nykyiseen tilaan, jolloin ostoja ja myyntejä ei tapahdu. 

Minimisijoitus 500 dollaria. Voidaksesi kopioida salkkuja, sinulla tulee olla eToro*-tili avattuna. Voit myös vain poimia sijoitusideoita omaan salkkuusi. Salkun sisältöön tutustuminen ei vaadi rekisteröitymistä.

REKISTERÖIDY ETOROON*eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.   Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy  suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen.  51 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa  hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja  onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.    Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.    Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees

 

(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.