<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Esittelyssä kolme innostavaa osaketta Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkustamme.

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 14.04.2023

Aiheet: osake, sijoitusideat, eToro, sijoitussalkut, megatrendi

Sijoittaja.fi:n ylläpitämä Disruptiiviset teknologiaosakkeet –salkku* sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku on aloittanut vuoden 2023 vahvasti ja jopa paremmin kuin Nasdaq 100 -indeksi. Salkku on tuottanut yli 20 prosenttia kuluvana vuotena.

Valitsimme salkusta kolme sijoittajia innostavaa osaketta, jotka erottuivat edukseen Sijoittaja.fi:n Osaketyökalun vertailussa. 

Broadcom

Broadcom on maailman neljänneksi suurin puolijohdevalmistaja. Edellä ovat vain Taiwan Semiconductor Manufacturing, Qualcomm ja Intel. Broadcom valmistaa puolijohteita ja ohjelmistotuotteita muun muassa langattomiin verkkoihin, tietoliikenteeseen ja teollisuusautomaatioon.

Sijoittajan näkökulmasta Broadcom on menestyvä yritys, joka on onnistunut luomaan arvoa omistajilleen viime vuosina. Yhtiön osakekurssi on ollut vakaalla nousutrendillä ja yritys on maksanut kasvavaa osinkoa sijoittajille.

Broadcomin vahva asema teknologia-alalla sekä sen kyky integroida yritysostojen kautta uusia liiketoimintoja ovat saaneet sijoittajat luottamaan yritykseen. Yhtiöllä on myös vakaa ja laaja asiakaspohja.

Toisaalta Broadcomin liiketoiminta on altis muutoksille teknologian kehityksen myötä ja kilpailutilanne voi muuttua nopeasti. Sijoittajan onkin tärkeää seurata yhtiön strategiaa ja kykyä sopeutua muuttuviin markkinaolosuhteisiin.

Katso kurssitiedot eTorosta*
Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees.

Lam Research

Lam Research on yhdysvaltalainen pörssiyritys, joka keskittyy puolijohdeteollisuuden laitteiden ja palveluiden valmistamiseen. Yhtiön erikoisalaa ovat etenkin puolijohdevalmistuksessa käytettävät laitteet, kuten kemialliset ja fysikaaliset höyrystyslaitteet, plasmaetsausjärjestelmät ja ionisuihkulaitteet.

Lam Researchin tuotteita käytetään monissa eri sovelluksissa, kuten tietokoneiden ja älypuhelinten valmistuksessa, tietoliikennelaitteissa, aurinkokennoissa ja lääketieteellisissä laitteissa.

Yhtiöllä on vahva asema puolijohdeteollisuudessa ja sen asiakaskuntaan kuuluu monia tunnettuja teknologiayrityksiä, kuten Intel, Samsung ja Applied Materials.

Katso kurssitiedot eTorosta*
Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees.

Microsoft

Microsoft on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista teknologiayrityksistä, joka on erikoistunut ohjelmisto- ja laitteistokehitykseen, pilvipalveluihin ja kuluttajatuotteisiin.

Microsoft on kasvanut huomattavasti viime vuosikymmeninä ja sillä on nyt yli 160 000 työntekijää ympäri maailmaa. Yhtiö on laajentanut toimintaansa monille eri aloille, kuten pelialalle, älykotiratkaisuihin ja tekoälyyn. Microsoftin liikevaihto oli vuonna 2022 lähes 200 miljardia dollaria.

Microsoftin osake on ollut pitkään suosittu sijoituskohde, sillä yhtiö on ollut vakaa ja kannattava sijoitus pitkään. Microsoftin osakekurssi on noussut tasaisesti viime vuosikymmeninä ja yhtiö on myös maksanut säännöllisesti osinkoa osakkeenomistajilleen.

Microsoft on myös investoinut voimakkaasti tulevaisuuteen, erityisesti pilvipalveluiden ja tekoälyn kehitykseen, mikä on saanut monet sijoittajat innostumaan yhtiöstä.

Ilmoittaudu webinaariin!

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees.

Kaikki osakkeet löytyvät Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkusta

Sijoittaja.fi:n ammattimaisesti hoidetut kansainväliset sijoitussalkut ovat kopioitavissa eTorossa. Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkun strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa sekä lisäarvon tuottoa omistajille. Osakevalinnassa hyödynnämme kvantitatiivista analyysia ja omaa sijoitusnäkemystämme.
 
Voit kopioida salkut sellaisinaan tai poimia sijoitusideoita omaan sijoitussalkkuusi. 
 

Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut eTorossa:

Liity miljooniin sijoittajiin, jotka ovat valinneet eToron sosiaalisen kaupankäyntialustan. Sijoittaja.fi on neuvotellut edut eToroon, jolloin kaupankäynti on edullista. Saat edut käyttöösi rekisteröitymällä Sijoittaja.fi:n kautta.

REKISTERÖIDY ETOROON*

Lue myös blogikirjoitus: Ohje Sijoittaja.fi:n salkkujen löytymiseen eTorosta.

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.   Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy  suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 51 %  yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa  hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita,  ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa  asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.   Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.    Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees