<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Kansainväliset sijoitussalkut - minimisijoitus laski 500 dollariin!

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 25.02.2022

Aiheet: eToro, sijoitussalkut

Sijoittaja.fi on toteuttanut kolme kansainvälistä sijoitussalkkua, jotka ovat kopioitavissa eTorossa*. Salkut on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta. Vuoden 2022 alussa salkkujen minimisijoitussumma laski 2000 dollarista 500 dollariin.

Salkuista suosituin on Disruptiiviset teknologiaosakkeet* -salkku, joka sijoittaa parhaisiin disruptiivisiin teknologiaosakkeisiin megatrenditoimialoilta. Salkku on yksi suosituimpia eToron partnerisalkkuja ja siihen on sijoitettu yli 4 miljoonaa dollaria.

Mikä on salkkujen strategia ja miten salkut ovat tuottaneet?

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku (eTorossa nimellä II-Distruptive) sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin kansainvälisesti.

Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa megatrendisektoreilta. Toimialoja ovat esimerkisi digitalisaatio, e-commerce, pilvipalvelut, FinTech, kyberturvallisuus ja tekoäly.

Ympäri maailman yli 1000 sijoittajaa on sijoittanut tähän salkkuun yhteensä yli 4 miljoonaa dollaria.

Lue lisää: Miksi sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin?

Teknologiaosakkeisiin sijoittamalla erinomaisia tuottoja

Viimeisen kolmen vuoden aikana disruptiiviset teknologiaosakkeet ovat tuottaneet erinomaisesti. Vuoden 2022 teknologiaosakkeiden lasku on näkynyt myös disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkun kuluvan vuoden tuotossa. Pitkässä juoksussa teknologiaosakkeet tarjoavat kuitenkin parhaan tuoton, joten laskut on hyvä käyttää ostopaikkoina. Ostot kannattaa ajoittaa useaan ajankohtaan ajoitusriskin minimoiseksi.

Salkun tuotto:

  • Vuoden 2019 tuotto +29 %
  • Vuoden 2020 tuotto +38 %
  • Vuoden 2021 tuotto +23 %
  • Vuoden 2022 tuotto (per 18.2.2022) -17 % 

Tutustu Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkkuun eTorossa*

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.

Globaalit laatuosakkeet -salkku

Sijoittaja.fi:n Globaalit laatuosakkeet -salkku (eTorossa nimellä II-Quality) sijoittaa parhaisiin matalariskisiin laatuosakkeisiin maailmalta.

Salkun yhtiöt pystyvät tekemään tulosta sekä lasku- että noususuhdanteessa ja niillä on tyypillisesti korkea sijoitetun pääoman tuotto sekä nouseva tulostrendi. Salkussa on muun muassa tunnettuja brändiyhtiöitä ja defensiivisiä terveydenhuolto- ja päivittäiskulutussektorin osakkeita.

Laatuosakkeilla tasaisen varmaa tuottoa

Globaalit laatuosakkeet ovat tuottaneet viime vuosina tasaisen varmasti. Kuluvana vuonna salkku on kärsinyt osakkeiden laskusta, mutta lasku on ollut maltillisempaa kuin teknologiaosakkeilla.

Salkun tuotto:

  • Vuoden 2019 tuotto +23 %
  • Vuoden 2020 tuotto +11 %
  • Vuoden 2021 tuotto +22 %
  • Vuoden 2022 tuotto (per 18.2.2022) -12 %

Tutustu Globaalit laatuosakkeet -salkkuun eTorossa*

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.

Salkkujen kopiointi eTorossa

Salkkujen kopiointi eTorossa on helppoa. Kun kopioit salkun, samat muutokset, kuten osakevaihdot, ostot ja myynnit, joita teemme salkuissamme, toteutuvat myös sinulla.

Salkun kopioimisen voi lopettaa milloin tahansa ja siitä ei tarvitse maksaa esimerkiksi rahastoista tuttuja merkintä-, hallinnointi- tai lunastuspalkkioita. Kopioidun salkun voi myös jäädyttää nykyiseen tilaan, jolloin ostoja ja myyntejä ei tapahdu. Päätäntävalta on sijoittajalla.

Tutustu salkkujen kopiointiin*

Pääomasi on vaarassa. SmartPortfolios on salkunhoitotuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.

Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut

Sijoittaja.fi on hyödyntänyt salkkujen rakentamisessa sijoitustutkimuksessa ja käytännön sijoituskokemuksessa havaittuja parhaita strategioita. Sijoitussalkut ovat itsenäisiä salkkuja, jotka muodostavat portfoliokokonaisuuden. Olemme huomioineet salkkujen strategiassa nykyisen markkinatilanteen.

  • Salkkumme ovat pitkän tähtäimen sijoitussalkkuja.
  • Salkkumme on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta.
  • Minimisijoitus on 500 dollaria/salkku.

Sijoittaja.fi on myös neuvotellut sijoittajillemme etuja eToroon, muun muassa edullisemmat kaupankäyntikustannukset. Edut saat käyttöösi rekisteröitymällä alla olevan linkin kautta.

REKISTERÖIDY ETOROON*

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.   Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy  suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 51 %  yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa  hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita,  ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa  asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.   Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.    Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees