<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Sijoittaja.fi:n lukijoille nyt edullisemmat kaupankäyntikulut eToroon

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 27.01.2021

Aiheet: eToro, hyvä tietää

Sijoittaja.fi on neuvotellut käyttäjilleen edut, jotka saa käyttöön rekisteröitymällä Sijoittaja.fi:n kautta. Sijoittaja.fi:n käyttäjille eToron kulut ovat muita käyttäjiä alhaisemmat. eToro tilittää edun manuaalisesti kuukausittain.

Sijoittaja.fi:n ammattimaisesti hoidetut kansainväliset sijoitussalkut ovat saatavilla eTorossa, jota miljoonat sijoittajat käyttävät. eToron nykyaikaisella kaupankäyntialustalla osake- ja ETF-salkut ovat helposti kopioitavissa yhdellä napin painalluksella.

Kokemuksemme mukaan eToro kaupankäyntialustana ei sovellu vasta-alkajalle, jolla ei ole aiempaa kokemusta omatoimisesta osakesijoittamisesta. Alusta vaatii ymmärrystä kansainvälisestä sijoittamisesta ja eri sijoitusinstrumenteista. eTorossa sijoittamista voi kokeilla virtuaalirahalla, jota suosittelemme ennen oikealla rahalla aloittamista.

Miten saan Sijoittaja.fi:n neuvottelemat edut käyttöön eTorossa? 

Saat Sijoittaja.fi:n neuvottelemat edut käyttöön rekisteröitymällä eToroon Sijoittaja.fi:n, Maailman parhaiden sijoitussalkkujen sivujen ja blogien olevien linkkien kautta. Et tarvitse Sijoittaja.fi:n maksullista jäsenyyttä. Riittää, että rekisteröidyt Sijoittaja.fi:n sivustoilla tai blogissa olevien eToro -linkkien kautta. Saat saman edun myös siirtymällä rekisteröitymään alla olevasta painikkeesta.

REKISTERÖIDY eTOROON!

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

Mistä tiedän, että olen rekisteröitynyt Sijoittaja.fi:n kautta?

eToro tulouttaa edut kuukausittain manuaalisesti. Jos et ole saanut etuja, ole yhteydessä eToron asiakaspalveluun tai meihin (info@sijoittaja.fi), niin asia selvitetään.

Olen jo eToro-asiakas, voinko silti saada Sijoittaja.fi:n neuvottelemat edut?

Lähtökohtaisesti edun saa uusi asiakas rekisteröitymällä Sijoittaja.fi:ssä esillä olevien linkkien kautta.

Kuinka kauan edut ovat voimassa?

Edut ovat voimassa toistaiseksi. Sijoittaja.fi ei vastaa mahdollista kolmannen osapuolen muutoksista. Informoimme käyttäjiä mahdollisista muutoksista, uusista jäseneduista sekä ajankohtaisista asioista näiden sivujen kautta. Tarkista aina kuitenkin viimeiset kaupankäyntikustannukset eTorosta.

Edullisemmat kaupankäyntikustannukset

 

eToro-kulutaulukko-3

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

eToro ansaitsee yllä olevilla kuluilla sekä CFD-kaupankäynnistä saatavilla palkkiolla.

Sijoittaja.fi kuuluu eToron partner-ohjelmaan, josta voi lukea lisää täältä.

Lue myös nämä aiheeseen liittyen

Sijoita kansainvälisiin osakkeisiin nollakuluilla

REKISTERÖIDY eTOROON!

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa  hinnanerosopimuksilla.Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia  sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski  velkavivun käytöstä johtuen. 74 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa  käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun  on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko  sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. Copy Trading  ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on  vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees..