<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Miksi sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin?

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 18.11.2021

Aiheet: sijoittaminen, sijoitusideat, sosiaalinen sijoittaminen, maailman markkina, megatrendi

Teknologinen kehitys on tärkein megatrendi, josta sijoittajan on oltava tietoinen. Sen ansiosta maailman suurimmat pörssiyhtiöt ovat nykyään teknologiayhtiöitä. Esimerkiksi Amazon, Apple, Microsoft, Google ja Facebook ovat disruptoineet toimialoja ja ajaneet perinteisillä toimintamalleilla toimivia yhtiöitä konkurssiin.

Blogissa myös video: miksi sijoittaa parhaisiin teknologia osakkeisiin, miten rakentaa salkku ja hallita riskejä. 

Teknologia otti viime vuosikymmenellä isoja harppauksia eteenpäin

Sosiaalinen media, verkkokauppa, suoratoistopalvelut sekä datan ja ohjelmistojen siirtyminen pilveen ovat nyt arkipäivää. Silti teknologinen kehitys on vielä alussa. Tekoäly, robotiiikka ja automaatio, älykkäät koneet ja laitteet, itseohjautuvat autot, virtuaalitoimistot on huomista.

Teknologiaosakkeet ovat jokaisen valistuneen sijoittajan salkun ytimessä

Näin salkun tuotto-odotus on korkea ja sijoittaja saa hyödyn tärkeimmistä megatrendeistä, jotka muokkaavat kuluttajien käyttäytymistä ja yhtiöiden valtasuhteita.

Onneksi esimerkiksi USA:laisten osakkeiden osto on nykyaikaisilla online-välittäjillä yhtä helppoa kuin kotimaisten osakkeiden osto. Sijoittajan pitää vain osata valita oikeat osakkeet. Tutustu miten sijoittaa kansainvälisiin osakkeisiin nollakuluilla.

Katso videolta miten saavuttaa erinomaisia tuottoja

Sijoita parhaisiin teknologiaosakkeisiin helposti

Suosittu sijoitusalusta eToro mahdollistaa sosiaalisen sijoittamisen ja salkkujen kopioimisen helposti erittäin alhaisilla kuluilla.

Sijoittaja.fi on toteuttanut kaksi sijoitussalkkua eToroon, jotka ovat helposti kopioitavissa. Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkkumme* sisältää myös Metaverse-osakkeita. Metaverse-osakkeista salkku sisältää: Applea, Facebookia, Googlea, Microsoftia, Nvidiaa ja Snapia.

REKISTERÖIDY ETOROON*

 Pääomasi on vaarassa. SmartPortfolios on salkunhoitotuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.   Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy  suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 51 %  yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa  hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita,  ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa  asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.   Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.    Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees

(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.