<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Automatisoidulla säästämisellä sijoitusrutiinit kuntoon

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 23.06.2022

Aiheet: eToro, sijoitusstrategia, hyvä tietää

Aika on sijoittajan paras ystävä, mutta sijoitusten oikea-aikainen ajoittaminen on hankalaa tai jopa mahdotonta tavalliselle sijoittajalle. Kuukausisäästäminen on monelle helppo apu hyvän rutiinin luomiseen ja ennen kaikkea jatkuva sijoittaminen hajauttaa ajallista riskiä. Kuukausisäästämisen voit aktivoida itsellesi myös eTorossa! Näillä ohjeilla onnistut.

Miten aktivoida kuukausisäästäminen eTorossa?

Voit aloittaa eTorossa kuukausisäästämisen vain 10 dollarilla kuukaudessa siten, että valitsemasi summa siirtyy pankkitililtäsi eToroon esimerkiksi jokaisena palkkapäivänäsi. Toistaiseksi varsinainen sijoitus pitää tehdä manuaalisesti, mutta on mahdollista, että myös automaattinen kuukausisijoittaminen tulee eToroon mahdolliseksi lähitulevaisuudessa. 

Voit sijoittaa joka kuukausi haluamasi summan tiettyihin osakkeisiin tai vaikka Sijoittaja.fi:n rakentamiin salkkuihin. Sijoittaja.fi:n copyportfolioita ovat esimerkiksi Disruptiiviset teknologiaosakkeet ja Globaalit laatuosakkeet. TÄHÄN MINIMISIJOITUS JA JATKOSIJOITus

eTorossa on myös kohtalaisen hyvä valikoima ETF-rahastoja, jotka olemme listanneet täällä. Voit ostaa esimerkiksi NASDAQ-, S&P 500- tai vaikka MSCI World -ETF:iä. 

1) Siirry Toistuvat talletukset -sivulle

Klikkaa alla olevasta linkistä ja siirry eToron tilillesi. Mikäli sinulla ei ole vielä tehtynä tiliä, voit avata tilin tämän linkin kautta. Saat samalla Sijoittaja.fi:n neuvottelemat edut käyttöösi.
Lue lisää eduista täältä

ALOITA KUUKAUSISÄÄSTÄMINEN ETOROSSA*

51 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa  hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen.  Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja  onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Huomioithan, että linkki toimii vain, jos olet kirjautuneena eToroon selaimella. 

Voit siirtyä sivulle myös oman profiilisi etusivun kautta, klikkaa "Asetukset" -> "Toistuvat talletukset".

 

2) Määritä talletus ja valitse summa

Klikkaa "Eteenpäin" ja valitse haluamasi summa.

 

Valitse summa, jonka haluat kuukausittain tallettaa. Tämä jälkeen vaihda valuutta dollareista (USD) euroiksi (EUR). Mikäli et vaihda valuuttaa dollareista euroiksi pankkisi saattaa veloittaa sinulta valuutanvaihtokulun. Valitse tämän jälkeen pankkikortti, joka on liitetty tiliisi. 

 

eToro näyttää myös vaihtokurssin kun olet valinnut eurot. Mikäli olet tehnyt tilin Sijoittaja.fi:n kautta, valuutanvaihdosta syntyvä kulu on 0 %, kun normaalisti se on 0,5 %. eToro tilittää edut manuaalisesti kuukausittain.

3) Määritä talletusväli ja päivämäärät

Voit valita haluatko tallettaa rahaa eToroon viikottain, kahden viikon välein vai kuukausittain.

Mikäli valitset kuukausitalletuksen, valitse tämän jälkeen monentenako kuukauden päivänä haluat automaattisen talletuksen tapahtuvan. Jos haluat tallettaa joka viikko tai joka toinen viikko, valitse silloin viikonpäivä. 

Lue tämän jälkeen eToron kuukausitallettamisen käyttöehdot, klikkaa ne luetuksi ja paina lopuksi "Aktivoi".

4) Valitse sijoituskohde

Rahat siirtyvät eToroon automaattisesti valitsemanasi päivänä. eTorossa ei ole vielä mahdollisuutta automatisoituun sijoittamiseen, joten suosittelemme laittamaan muistutuksen esimerkiksi seuraavalle päivälle, jotta muistat ostaa haluamiasi osakkeita, ETF:iä tai säästää vaikkapa Sijoittaja.fi:n rakentamiin copyporfolioihin. Suosittelemme tekemään myös sijoitussuunnitelman. Vinkkejä sijoitussuunnitelman laatimiseen löydät tästä kirjoituksestamme

Avaa tili eToroon ja aloita kuukausisäästäminen

eToroa käyttää jo yli 20 000 suomalaista. eTorossa voit ostaa osakkeita nollapalkkioilla. 

REKISTERÖIDY ETOROON*

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.   Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy  suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 51 %  yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa  hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita,  ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa  asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.   Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.    Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees