<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Vinkkejä mielenkiintoisimpien kryptovaluutoiden löytämiseen

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 23.05.2021

Aiheet: maailman markkina, kryptovaluutta

Mielenkiintoisimpien kryptovaluuttojen löytämiseen ei ole yhtä ainoaa reittiä. Kryptovaluuttoja on nykyään valtava määrä, joten kaikkia on vaikea seurata aktiivisesti.

Paras keino löytää itseään kiehtovimmat kryptot on perehtyä tarkemmin erilaisiin kryptovaluuttoihin ja seurata aktiivisesti kryptovaluuttojen ympärillä käytyä keskustelua. Keskustelua seuratessa kannatata muistaa aina kriittisyys. Youtube on erinomainen kanava seurattavaksi! 

Youtubesta löytyy paljon erinomaisia tubettajia, jotka päivittäin käyvät markkinaa läpi kanavallaan. Muutamia hyviä esimerkkejä:

BitBoy Crypto

Siirry kanavalle

Token Metrics

Siirry kanavalle

MMCrypto

Siirry kanavalle

Esimerkiksi Crypto Banterin julkaisema video uusista lohkoketjuista on hyvä. Kooste alkaa 30 minuutin kohdalla.

Yllä olevassa videossa mainitaan muun muassa suhttps://coinmarketcap.com/currencies/aave/omalaistaustainen Aave, jonka myös Coinmotion nostaa esille artikkelissaan Kolme kiinnostavaa kryptovaluuttaa vuonna 2021. Kyseessä on kryptovaluuttojen vertaislainaamiseen käytetty alusta, jonka oma kryptovaluutta Aave oli vuoden 2021 yksi kovimmista nousijoista.

Sijoita vain summia, jotka olet valmis menettämään

Vaikka tuotot kiehtovat sijoittajia ja tuntuvat helpolta rahalta, tulee sijoittajan olla varuillaan sijoittaessaan kryptovaluuttoihin. Kryptojen hinta perustuu hyvin pitkälti spekulaatioon, minkä takia niiden kurssi on todella volatiili. Satojen prosenttien tuotot voivat sulaa päivissä.

Sijoittajan kannattaa siis tutustua huolella siihen, mihin on sijoittamassa ja sijoittaa erikoisempiin kryptoihin vain summia, jotka on valmis menettämään.