<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Strategiat sijoitussalkkujen takana

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 07.01.2020

Aiheet: eToro, sijoitusstrategia

Sijoittaja.fi on hyödyntänyt salkkujen rakentamisessa sijoitustutkimuksessa ja käytännön sijoituskokemuksessa havaittuja parhaita strategioita. Sijoitussalkut ovat itsenäisiä salkkuja, jotka muodostavat portfoliokokonaisuuden Sijoittaja voi itse valita minkä sijoitussalkuista kopioi ja kuinka paljon yksittäiseen salkkuun varoja allokoi.

Maailman tehokkain sijoitusinstrumentti

Laajasti hajautettu ETF-salkku on sijoitussalkuista vakain ja kolmesta sijoitussalkusta matalariskisin. Se sijoittaa eri omaisuusluokkiin tehokkaiden ETF:ien avulla. ETF on pörssinoteerattu rahasto, joka on suurten instituutiosijoittajien käyttämä sijoitusinstrumentti. Salkun tuotto-odotus on osakemarkkinoita matalampi, mutta myös riski on alempi. 

Omaisuusluokkavalinnat ja sijoituskohteiden painot määrittyvät Sijoittaja.fi:n sijoitusnäkemyksestä. Siinä hyödynnetään muun muassa riski-indikaattoreita, omaisuusluokkien tuotto-odotuksia sekä johtavien investointipankkien allokaationäkemystä.

TUTUSTU II-ETF-PORTFOLIO -SALKKUUN eTOROSSA
 Pääomasi on vaarassa. SmartPortfolios on salkunhoitotuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.

Maailman laadukkaimmat yhtiöt

Globaalit matalariskiset laatuosakkeet -sijoitussalkku tavoittelee hieman osakemarkkinaa matalampaa riskiä hyvällä hajautuksella 30 huippulaadukkaaseen osakkeeseen. Laatuosakkeet ovat sijoitustutkimuksessa tunnistettu sijoitustyyli, jolla on saanut pitkässä juoksussa parasta tuottoa. Salkun riski pidetään matalana valitsemalla laatuosakkeista matalariskisimmät.

Salkku sopii sijoittajalle, joka tavoittelee osakemarkkinoiden tuottoa, mutta haluaa välttää riskisimmät osakkeet.

TUTUSTU II-QUALITY -SALKKUUN eTOROSSA
Pääomasi on vaarassa. SmartPortfolios on salkunhoitotuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -sijoitussalkku tavoittelee osakemarkkinaa korkeampaa tuottoa. Sen strategiana on sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin, jotka disruptoivat kokonaisia toimialoja ja muuttavat perinteisiä rakenteita. Yhtiöt toimivat kasvavilla megatrendisektoreilla ja ovat tarjonneet omistajilleen erinomaiset pitkän aikavälin tuotot.

Salkku sopii tuottohakuiselle sijoittajalle, joka haluaa sijoittaa voimakkaasti kasvaviin teknologiaosakkeisiin sekä kestää riskiä. 

TUTUSTU II-DISTRUPTIVE -SALKKUUN eTOROSSA
Pääomasi on vaarassa. SmartPortfolios on salkunhoitotuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.

Sijoittaja voi kopioida salkut itsellensä eToro -palvelussa.

TUTUSTU eTOROON!

79 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Nyt kopioitavana Sijoittaja.fi:n sijoitussalkut

Pääset sijoittamaan maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin ja laatuyhtiöihin sekä tehokkailla ETF:illä toteutettuun sijoitussalkkuun. Kolme salkkua sisältävä 30 laatuosaketta, 30 teknologiaosaketta sekä eri omaisuusluokkiin sijoittavia ETF:ää. 

Näin löydät salkut eTorosta

Salkut löytyvät eTorossa kirjoittamalla hakukenttään salkun nimen.

 • II-Disruptive
 • II-Quality
 • II-ETF-Portfolio

Sijoittaja.fi eToro Näin löydät salkut eToro

 

Näin aloitat kuluttoman kaupankäynnin osakkeilla

 • Avaa tili: rekisteröityminen on ilmaista
 • Hyödynnä Sijoittaja.fi:n neuvottelemia etuja ja rekisteröiydy alla olevan linkin kautta.
 • Tee ensimmäinen talletus
 • Voit aloittaa kaupankäynnin 200 dollarilla
 • Sijoittaja.fi:n kansainvälisiin sijoitussalkkuihin minimisijoitus on 500 dollaria
 • Voit käydä kauppaa osakkeiden ja ETF:ien lisäksi myös monissa muissa omaisuusluokissa

REKISTERÖIDY eTOROON!

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin, sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.  Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 79 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.  Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta. Esitetty kaupankäyntihistoria on alle viisi täyttä vuotta, eikä se välttämättä riitä sijoituspäätöksen perusteeksi  Copy trading on salkunhoitopalvelu, jonka tarjoaa eToro (Europe) Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.  eToro USA LLC ei tarjoa CFD:tä eikä esitä mitään vastuuta tämän julkaisun sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä. eToro USA LLC on laatinut kumppanimme käyttämällä julkisesti saatavilla olevia ei-yhteisökohtaisia tietoja eTorosta.