<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Strategiat sijoitussalkkujen takana

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 07.01.2020

Aiheet: eToro, sijoitusstrategia

Sijoittaja.fi on hyödyntänyt salkkujen rakentamisessa sijoitustutkimuksessa ja käytännön sijoituskokemuksessa havaittuja parhaita strategioita. Sijoitussalkut ovat itsenäisiä salkkuja, jotka muodostavat portfoliokokonaisuuden Sijoittaja voi itse valita minkä sijoitussalkuista kopioi ja kuinka paljon yksittäiseen salkkuun varoja allokoi.

Maailman tehokkain sijoitusinstrumentti

Laajasti hajautettu ETF-salkku on sijoitussalkuista vakain ja kolmesta sijoitussalkusta matalariskisin. Se sijoittaa eri omaisuusluokkiin tehokkaiden ETF:ien avulla. ETF on pörssinoteerattu rahasto, joka on suurten instituutiosijoittajien käyttämä sijoitusinstrumentti. Salkun tuotto-odotus on osakemarkkinoita matalampi, mutta myös riski on alempi. 

Omaisuusluokkavalinnat ja sijoituskohteiden painot määrittyvät Sijoittaja.fi:n sijoitusnäkemyksestä. Siinä hyödynnetään muun muassa riski-indikaattoreita, omaisuusluokkien tuotto-odotuksia sekä johtavien investointipankkien allokaationäkemystä.

TUTUSTU II-ETF-PORTFOLIO -SALKKUUN eTOROSSA

Maailman laadukkaimmat yhtiöt

Globaalit matalariskiset laatuosakkeet -sijoitussalkku tavoittelee hieman osakemarkkinaa matalampaa riskiä hyvällä hajautuksella 30 huippulaadukkaaseen osakkeeseen. Laatuosakkeet ovat sijoitustutkimuksessa tunnistettu sijoitustyyli, jolla on saanut pitkässä juoksussa parasta tuottoa. Salkun riski pidetään matalana valitsemalla laatuosakkeista matalariskisimmät.

Salkku sopii sijoittajalle, joka tavoittelee osakemarkkinoiden tuottoa, mutta haluaa välttää riskisimmät osakkeet.

TUTUSTU II-QUALITY -SALKKUUN eTOROSSA

Maailman parhaat teknologiayhtiöt

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -sijoitussalkku tavoittelee osakemarkkinaa korkeampaa tuottoa. Sen strategiana on sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin, jotka disruptoivat kokonaisia toimialoja ja muuttavat perinteisiä rakenteita. Yhtiöt toimivat kasvavilla megatrendisektoreilla ja ovat tarjonneet omistajilleen erinomaiset pitkän aikavälin tuotot.

Salkku sopii tuottohakuiselle sijoittajalle, joka haluaa sijoittaa voimakkaasti kasvaviin teknologiaosakkeisiin sekä kestää riskiä. 

TUTUSTU II-DISTRUPTIVE -SALKKUUN eTOROSSA

Sijoittaja voi kopioida salkut itsellensä eToro -palvelussa.

TUTUSTU eTOROON!

 Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Riskeeraa vain pääomaa, jonka olet valmis menettämään. Muita maksuja voidaan soveltaa.

Nyt kopioitavana Sijoittaja.fi:n sijoitussalkut

Pääset sijoittamaan maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin ja laatuyhtiöihin sekä tehokkailla ETF:illä toteutettuun sijoitussalkkuun. Kolme salkkua sisältävä 30 laatuosaketta, 30 teknologiaosaketta sekä eri omaisuusluokkiin sijoittavia ETF:ää. 

Näin löydät salkut eTorosta

Salkut löytyvät eTorossa kirjoittamalla hakukenttään salkun nimen.

  • II-Disruptive
  • II-Quality
  • II-ETF-Portfolio

Sijoittaja.fi eToro Näin löydät salkut eToro

 

Näin aloitat kuluttoman kaupankäynnin

  • Avaa tili: rekisteröityminen on ilmaista
  • Hyödynnä Sijoittaja.fi:n neuvottelemia etuja ja rekisteröiydy alla olevan linkin kautta.
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Voit aloittaa kaupankäynnin 200 dollarilla
  • Sijoittaja.fi:n kansainvälisiin sijoitussalkkuihin minimisijoitus on 500 dollaria
  • Voit käydä kauppaa osakkeiden ja ETF:ien lisäksi myös monissa muissa omaisuusluokissa

REKISTERÖIDY eTOROON!

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Riskeeraa vain pääomaa, jonka olet valmis menettämään. Muita maksuja voidaan soveltaa.