<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Sosiaalista kaupankäyntiä eTorossa

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 23.03.2022

Aiheet: eToro, sosiaalinen sijoittaminen

eToro on maailman johtava sosiaalinen kaupankäyntiverkosto. eToroa käytetään yli 140 maassa ja käyttäjiä on yli 10 miljoonaa. eToro on sosiaalisen kaupankäynnin edelläkävijä.

eToro on rantautunut nyt Suomeen. eTorossa voit käydä kauppaa yleisimmillä sijoitusinstrumenteilla ja kopioida helposti muiden sijoittajien sijoitusalkut sekä jakaa oman salkkusi kopioitavaksi.

Muiden sijoittajien salkkujen kopiointi

Voit helposti kopioida sijoittajien salkkuja, jotka voisivat vastata sijoitustyyliäsi. Sijoittaja.fi:n toteuttamat maailman parhaat sijoitussalkut löytyvät vain eTorosta.

Voit kopioida Sijoittaja.fi:n maailman parhaat sijoitussalkut nappia painamalla. Aina kun salkussa tapahtuu muutoksia, eToro kopioi automaattisesti muutokset sinun salkkuusi ja olet aina ajan tasalla – sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Voit myös itse jakaa oman salkkusi eTorossa muiden sijoittajien kopioitavaksi ja saada siitä ansaintaa.

Jaa myös oma salkkusi kopioitavaksi

eToro on luonut Popular Investor -ohjelman, jonka tarkoituksena on luoda vahva kaupankävijöiden ja sijoittajien yhteisö ja rohkaista menestyviä sijoittajia jakamaan tietämyksensä. Tämä ohjelma palkitsee eToro-yhteisön menestyneitä jäseniä, joita kopioidaan.

Lue tältä sivulta, miten sinusta voi tulla Popular Investor.

Seuraa haluamiasi sijoittajia ja jaat omat kokemuksesi

eToron ainutlaatuinen ominaisuus on sen personoitu sosiaalinen uutissyöte. Sosiaalisen median ja verkkokaupankäynnin elementtejä sisältävän uutissyötteesi avulla voit helposti seurata sinua kiinnostavia sijoituskohteita ja sijoittajia sekä keskustella eToro-yhteisön muiden jäsenten kanssa.

Kerro sijoittamisesta myös muualle

Suomalaisille sijoittamisesta kertominen avoimesti on vielä vierasta, mutta sosiaalisuus sekä yhteisöllisyys on maailmalla jo esillä vahvasti. eToro arvostaa avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Siksi alusta tarjoaa myös mahdollisuuden jakaa asioita alustan ulkopuolelle.

Käyttäjät voivat esimerkiksi jakaa helposti kaupankäyntiä koskevat toimintonsa muissa sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä.

Nyt kopioitavana Sijoittaja.fi:n sijoitussalkut

Pääset sijoittamaan maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin ja yhtiöihin sekä tehokkailla ETF:illä toteutettuun sijoitussalkkuun. Mukana 30 laatuosaketta ja 30 teknologiaosaketta sekä 30 ETF:ää. Esimerkiksi Facebook löytyy salkusta. 

TUTUSTU eTOROON!

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.   Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy  suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 51 %  yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa  hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita,  ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa  asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.   Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.    Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees