<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Sijoittaja.fi:n vertailussa osakevälittäjät

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 20.09.2023

Aiheet: sijoittaminen, sijoitusideat, hyvä tietää, vertailu

Sijoittaja.fi:n välittäjävertailussa on mukana 12 suomalaisten suosimaa ja/tai Suomessa toimivaa osakevälittäjää ja perinteistä pankkia. Katso vertailun tulokset ja edullisin välittäjä kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavalle!

Halvin välittäjä vai paras välittäjä?

Osakevälittäjien kulut riippuvat mm. seuraavista tekijöistä

  • mihin sijoituskohteisiin, osakkeet, ETF:t, rahastot, johdannaiset jne., sijoittaa
  • sijoitussalkun ja toimieksiannon koosta
  • sekä kauppojen lukumäärästä.
Kulut eivät ole kaikki kaikessa. Pelkkien kulujen lisäksi välittäjien vertailussa tulee huomioida myös monia muita tekijöitä.

Esimerkiksi eToro on noussut kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavien suosioon edullisten hintojen lisäksi uudenaikaisilla kaupankäyntiominaisuuksilla ja salkkujen kopiointimahdollisuudella.

Kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavalle halvin on eToro

Sijoittaja.fi:n välittäjävertailussa on mukana 12 suomalaisten suosimaa ja/tai Suomessa toimivaa osakevälittäjää ja perinteistä pankkia. 

Välittäjävertailuun on lisätty Yhdysvaltojen osakekaupan hinnastot sekä keskeisimmät osakesäästäjille tarjotut jäsenedut (Suomen Osakesäästäjät, Akava, OP:n Omistaja-asiakkaat, Sijoittaja.fi-lukijat).

🏆 HALVIN VÄLITTÄJÄ KANSAINVÄLISIIN OSAKKEISIIN JA ETF:IIN

eToro* nousee Välittäjävertailu 2023 kärkeen kansainvälisten osakkeiden ja ETF:ien kategoriassa. Kansainvälisiä osakkeita ja ETF:iä voi ostaa eTorossa nollapalkkioilla.

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees.

Nollakulujen ohella eToro tarjoaa etuja ja palveluja, joita ei löydy perinteisiltä välittäjiltä. Yksi piensijoittajalle hyödyllinen ominaisuus on mahdollisuus ostaa eTorossa osakkeiden murto-osia (ns. fractional shares). Voit ostaa esimerkiksi 1000 dollaria maksavaa osaketta tai ETF:ää vain 10 dollarilla.

Kaupankäynti osakkeiden murto-osilla mahdollistaa paitsi laajan hajautuksen pienelläkin salkulla, myös menestyneiden sijoittajien salkun kopioinnin. 

Sijoittaja.fi:n lukijoille on kerätty yhteenveto eToron kuluista ja Sijoittaja.fi:n käyttäjilleen neuvottelemista eduista, joilla eToron kulut ovat muita käyttäjiä edullisemmat.

Suomalaisen sijoittajan kannattaa huomioida aina onko osake CDF vai aito osake. Verottaja ei hyväksy tappioiden vähennystä CFD:ien osalta.

Testaa Sijoittaja.fi:n laskurilla, mikä välittäjä on sinulle edullisin?

Syötä laskuriin salkkusi koko, toimeksiantojen lukumäärä ja koko, kaupankäyntipaikka ja tiedot jäseneduista. Välittäjävertailu laskee oman kaupankäyntisi perusteella arvion vuosittaisista kuluistasi kunkin välittäjän hinnastolla.

Siirry Välittäjävertailuun!