<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia kansainvälisistä sijoitussalkuista

Ideoita kansainväliseen osakesalkkuun - parhaat teknoyhtiöt maailmalta

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 26.08.2020

Aiheet: sijoitusideat

Teknologiaosakkeet ovat jokaisen valistuneen sijoittajan salkun ytimessä. Näin salkun tuotto-odotus on korkea ja sijoittaja saa hyödyn tärkeimmistä megatrendeistä, jotka muokkaavat kuluttajien käyttäytymistä ja yhtiöiden valtasuhteita.

Onneksi myös kansainvälisten osakkeiden osto on nykyaikaisilla online-välittäjillä yhtä helppoa kuin kotimaisten osakkeiden osto.

Sijoittajan pitää vain osata valita oikeat osakkeet. Osakkeiden valintaan kannattaa hyödyntää myös Osaketyökalua, josta saa helposti TOP-listat sijoitustyyleittäin sekä tärkeimmät  tunnusluvut vertailua varten. 

Valitsimme neljä tunnettua ulkomaista teknologiaosaketta ja vertasimme niitä neljän kotimaisen teknologiaosakkeen tuottoihin

Kaikki kansainväliset osakkeet ovat suuryhtiöitä, mutta kotimaisista otimme mukaan parasta tuottoa viime vuosikymmenenä tarjonneen pienyhtiön, Revenio Groupin. Revenio Group ei tarkkaan ottaen ole puhdas teknologiayhtiö, vaan terveysteknologiayhtiö.

Parhaan tuoton viimeisen 10 vuoden aikana on tarjonnut suoratoistopalveluiden markkinajohtaja, Netflix. 10 000 euron sijoitus Netflixiin olisi kasvanut 752 218 euroon. “Suomen Netflix”, Elisa, on myös tarjonnut kohtalaisen hyvää tuottoa. Siinä 10 000 euron sijoitus olisi kasvanut 61 679 euroon.

Kotimaisista paras on ollut Revenio Group, jossa 10 000 euron sijoitus on kasvanut 413 260 euroon. Sen sijaan Nokian osakkeessa 10 000 euron sijoitus on kutistunut 7 243 euroon (sisältäen osingot).

20200819-kansainvaliset-teknologiaosakkeet-1024x669

Tasasijoitus neljään kv-osakkeeseen olisi kasvanut 342 285 euroon. Alkupotti 10 000 euroa olisi siten 34-kertaistunut 10 vuodessa. Suomalaisissa teknologiayhtiöissä sijoitus olisi 13-kertaistunut. Tästä kiitos kuuluu ensisijaisesti Reveniolle.

Kopioi helposti Sijoittaja.fi:n parhaisiin teknologiaosakkeisiin sijoittava osakesalkku

Suosittu sijoitusalusta eToro mahdollistaa sosiaalisen sijoittamisen ja salkkujen kopioimisen helposti erittäin alhaisilla kuluilla. Sijoittaja.fi on tehnyt kolme sijoitussalkkua eToroon, jotka ovat helposti kopioitavissa.

Yksi salkuista sijoittaa kansainvälisiin teknologiaosakkeisiin. Salkku sisältää maailman parhaita sekä vallitsevaan markkinatilanteeseen sopivimpia teknologiayhtiöitä. Voit katsoa salkun sisällön alla olevasta linkistä

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku

 Pääomasi on vaarassa. SmartPortfolios on salkunhoitotuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.

Laajempi artikkeli on julkaistu Sijoittaja.fi:ssä. Lue artikkeli kokonaisuudessaan tästä

 

Näin aloitat kuluttoman kaupankäynnin

  • Avaa tili: rekisteröityminen on ilmaista
  • Hyödynnä Sijoittaja.fi:n neuvottelemia etuja ja rekisteröiydy alla olevan linkin kautta.
  • Tee ensimmäinen talletus
  • Voit aloittaa kaupankäynnin 50 dollarilla
  • Sijoittaja.fi:n kansainvälisiin sijoitussalkkuihin minimisijoitus on 500 dollaria
  • Voit käydä kauppaa osakkeiden ja ETF:ien lisäksi myös muissa omaisuusluokissa

REKISTERÖIDY eTOROON!

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.   Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy  suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen.  51 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa  hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja  onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.    Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.    Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja  etoro.com/trading/fees