<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Näin kopioin Sijoittaja.fi:n maailman parhaat sijoitussalkut eTorossa

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 07.02.2022

Aiheet: eToro, sijoitussalkut, sosiaalinen sijoittaminen

eTorossa voit käydää kauppaa yleisimmillä sijoitusinstrumenteilla ja kopioida helposti muiden sijoittajien sijoitusalkut sekä jakaa oman salkkusi kopioitavaksi.

Sijoittaja.fi:n maailman parhaat sijoitussalkut ovat kopioitavissa eTorossa.

Muiden sijoittajien kopioiminen

eToro tarjoaa mahdollisuuden aitoon sosiaaliseen sijoittamiseen. Voit kopioida muiden sijoittajien sijoitussalkut nappia painamalla. Järjestelmä hoitaa ostot automaattisesti ja mikäli salkussa tapahtuu muutoksia, hoituvat ne myös automaattisesti ilman että käyttäjä tekee mitään.

Yhdistettynä mahdollisuuteen ostaa osakkeiden murto-osia, sijoittaja saa kopioitua sijoitusportfoliot tarkasti ja pienellä rahalla.

Sijoittaja.fi on luonut kolme salkkua eToron palveluun:

 1. Matalariskisiin globaaleihin laatuyhtiöihin sijoittava II-Quality
 2. Disruptiivisiin teknologiayhtiöihin sijoittava II-Disruptive ja
 3. Laajasti eri omaisuusluokkiin ETF:illä hajauttava II-ETF-Portfolio.

Salkuista jokainen toimii itsenäisesti tai niiden avulla voi rakentaa laajasti hajauttavan portfolion.

Näin kopioit Sijoittaja.fi:n maailman parhaat sijoitussalkut itsellesi

 1. Rekisteröidy eToroon
 2. Etsi haluamasi salkku: II-Quality, II-Disruptive tai II-ETF-Portfolio
 3. Paina oikealla olevaa Invest-nappia
 4. Valitse haluamasi sijoitussumma, minimi 500 dollaria
 5. Klikkaa Invest vahvistaaksesi sijoituksesi

Nyt kopioitavana Sijoittaja.fi:n sijoitussalkut

Pääset sijoittamaan maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin ja yhtiöihin sekä tehokkailla ETF:illä toteutettuun sijoitussalkkuun. Mukana 30 laatuosaketta ja 30 teknologiaosaketta sekä 30 ETF:ää. Esimerkiksi Coca Cola löytyy salkusta. 

TUTUSTU eTOROON!

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin, sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.  Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 79 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.  Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta. Esitetty kaupankäyntihistoria on alle viisi täyttä vuotta, eikä se välttämättä riitä sijoituspäätöksen perusteeksi  Copy trading on salkunhoitopalvelu, jonka tarjoaa eToro (Europe) Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.  eToro USA LLC ei tarjoa CFD:tä eikä esitä mitään vastuuta tämän julkaisun sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä. eToro USA LLC on laatinut kumppanimme käyttämällä julkisesti saatavilla olevia ei-yhteisökohtaisia tietoja eTorosta.