<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Webinaari ke 9.3. klo 17: Kansainväliset osakemarkkinat ja Ukrainan kriisin vaikutukset

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 04.03.2022

Aiheet: maailman markkina, videot & webinaarit

Sijoittaja.fi:n suosittu webinaarisarja saa jatkoa keskiviikkona 9.3. klo 17. Tulevassa webinaarissamme perehdytään kansainväliseen sijoittamiseen.

Miksi kansainvälinen sijoittaminen kannattaa ja miten se aloitetaan? Mitkä ovat Ukrainan sodan vaikutukset markkinaan?

Ilmoittaudu webinaariin

Webinaarissa käsiteltävät aiheet:

  • Kansainväliset osakemarkkinat ja Ukrainan sodan vaikutukset markkinaan
  • Miksi kansainvälinen sijoittaminen kannattaa?
  • Miten kansainvälinen sijoittaminen aloitetaan?
  • Sijoittaja.fi:n kansainväliset salkut
  • Kysymykset ja keskustelua

Timo-Heikkila

Ïsäntänä toimii Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä. Osallistuminen webinaariin on maksutonta. Webinaarin kesto on noin 30 minuuttia, minkä jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Webinaarista jää myös tallenne, johon voit palata jälkikäteen.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, miten kansainvälinen sijoittaminen aloitetaan ja miksi se on kannattavaa. Webinaari järjestetään keskiviikkona 9.3. kello 17. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä!

Ilmoittaudu webinaariin!

Kansainväliset osakemarkkinat ja Ukrainan sota

Suomen osakemarkkinat kattavat ainoastaan 0,3 % koko maailman osakemarkkinoiden arvosta. Tämä tarkoittaa sitä, että sijoittaja menettää 99,7 % kaikista sijoitusmahdollisuuksista sijoittamalla vain Suomeen. Valveutuneen sijoittajan salkusta löytyykin kansainvälisiä osakkeita laajalla maantieteellisellä hajautuksella.

Ukrainan sodan myötä markkinat sukelsivat 24.2.2022. Sodan seurauksena erityisesti Venäjä-liitännäiset osakkeet, kuten Fortum ja Nokian Renkaat, ovat laskeneet rajusti. Sen sijaan esimerkiksi öljy ja kulta ovat nostaneet arvoaan.

Sijoittaja.fi:n kansainväliset salkut

Olemme rakentaneet kaksi kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavaa salkkua, Disruptiiviset teknologiaosakkeet sekä Matalariskiset globaalit laatuosakkeet. Salkkujamme pääset seuraamaan ja kopiomaan eTorossa*. Molemmat salkut sisältävät noin 30 osaketta ja päivitämme salkkuja aina markkinatilanteen mukaan.

Sijoittaja.fi:n Mallisalkut-sivuilla ylläpidämme Strategiamestari-salkkua, joka on rakennettu ETF:illä. Päivitämme salkun ennen webinaaria. Webinaarissa kuulet, miten olemme muokanneet salkkujamme, mitä salkkumme sisältävät, minkälaiselle sijoittajalle ne sopivat ja miten niihin sijoitetaan.

Ilmoittaudu webinaariin!