<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Osakeideoita teknologian megatrendistä

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 08.12.2020

Aiheet: sijoitusideat, sijoitussalkut, megatrendi

Salesforce kertoi ostavansa Slackin. Koalitio Zoomin kanssa on jo niin vahva, että se pystyy haastamaan yritysohjelmistojen kuninkaan Microsoftin. 

Salesforce & Slack yhdistettynä Zoomin on "match made in heaven". Koalitio on niin vahva, että se haastaa jopa Microsoftin. Emme kuitenkaan usko, että Microsoft tästä pitkässä juoksussa kärsisi. Markkinaa riittää molemmille toimijoille. 

Kaikki kolme Salesforce, Zoom ja Microsoft on hyviä pitkäntähtäimen sijoituksia. Yhtiöt ovat disruptiivisia teknologiaosakkeita. Näistä Salesforce, Microsoft ja Zoom löytyvät myös Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkustamme, joka on tuottanut yli 30 % vuonna 2020.

Riskinä, etenkin Salesforcessa ja Zoomissa, on keskimääräistä korkeampi arvostus. Siksi ostot kannattaa ajoittaa dippeihin ja tehdä erissä.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku eTorossa sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa megatrendisektoreilta.

Tärkeimmät pointit yhtiöiden tulosraporteista

  • Salesforce julkaisi 1.12. vahvan tuloksen. Yhtiön liikevaihto oli 5,4 miljardia dollaria, jossa oli kasvua 20 %. Oikaistu liikevoitto-% oli 19,8 %.

  • Slackin edellisen kvartaalin liikevaihto oli 235 miljoonaa dollaria, jossa kasvua 39 %. Slackin maksavien asiakkaiden määrä kuitenkin kasvoi peräti 140 % kvartaaliin aikana.

  • Zoom raportoi ennennäkemättömästä kasvusta Q3:lla. Yhtiön liikevaihto oli 777 miljoonaa dollaria, jossa kasvua 367 %. Asiakasmäärät kasvoivat peräti 485 %. Koko tilikaudelta yhtiö odottaa 2,58 miljardin dollarin liikevaihtoa.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Sijoittaja.fi:ssä: Salesforcen, Slackin ja Zoomin koalitio haastaa Microsoftin

 

Kansainvälisten sijoitussalkkujen tuotot – webinaari 9.12.2020

Sijoittaja.fi:n kolme kansainvälistä sijoitussalkkua eTorossa ovat olleet kopioitavissa vuoden. Salkuilla sijoitat maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin, globaaleihin laatuyhtiöihin sekä tehokkaisiin ETF:iin. Webinaarissa tutustutaan tarkemmin salkkuihin ja niiden tuottoihin.

LUE KANSAINVÄLISTEN SALKKUJEN TUOTTO -WEBINAARIKOOSTE