<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Odotukset KV-tuloskaudesta

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 14.10.2020

Aiheet: sijoitusideat, maailman markkina

Q3-tuloskauteen lähdetään kohonnein odotuksin. S&P 500 -indeksi on lähes “all time high:ssa”. Indeksitaso on 10 % korkeammalla kuin lähdettäessä Q2-tuloskauteen. Rima on korkealla, mikä tarkoittaa, että tietyillä yhtiöillä odotusten ylittäminen on vaikeampaa kuin Q2:lla.

Parhaat teknologiayhtiöt tekevät varmasti hyvät tulokset myös Q3-tuloskaudella. Riskinä on, että odotukset ovat nousseet liian korkeiksi. Tällöin sijoittajan kannattaa harkita näiden osakkeiden ostamista kurssidipissä.

Markkinamomentin kannalta olisi tärkeää, että myös sykliset alkaisivat suoriutua. Pankkiosakkeilta ei odoteta vielä mitään. Sen sijaan kuljetussektori on ollut vahvassa vedossa, mikä ennakoi materiaalit-sektorin menestystä. Tästä on myös saatu viitteitä kv-markkinasta United States Steelin tulosvaroituksen muodossa.

Tuloskauden suurin mielenkiinto kohdistuukin syklisten sektoreiden elpymiseen. Avainasemassa ovat materiaalit, teollisuus ja syklinen kulutus. Rahoitus ja energia ovat sektoreita, joista markkina tuskin vieläkään innostuu.

Teknologiaosakkeet säilyvät sijoittajien suosiossa

Sijoittajan kannattaa käyttää parhaiden teknologiayhtiöiden mahdolliset korjausliikkeet ostopaikkoina. Hajauta ostot aina useaan ajankohtaan. Nämä osakkeet säilyvät markkinaliidereinä myös jatkossa.

Edullisimmin teknologiaosakkeisiin voi sijoittaa eToron sijoitusalustalla. Ilman välityspalkkiota. Olemme tehneet eToroon salkun, joka sijoittaa disruptiivisiin teknologiaosakkeisiin. 

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Pääomasi on vaarassa. CopyPortfoliot ovat porftolionhallintatuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd, joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin auktorisoima ja reguloima. CopyPortfolioita ei pidä käsittää pörssinoteeratuiksi rahastoiksi tai hedge rahastoiksi.

Seuraa tuloskaukautta Sijoittaja.fi:ssä

Laajempi artikkeli on julkaistu Sijoittaja.fi:ssä. Lue artikkeli kokonaisuudessaan tästä.

Sijoittaja.fi seuraa tuloskautta kotimaassa ja maailmalla. Osaketyökalusta löydät kotimaisten yhtiöiden ennusteet, toteutuneet tulokset ja sijoittajan näkökulman. Mielenkiintoisimmista kansainvälisistä tulosjulkistajista teemme osakepoiminnat ja julkaisemme myös blogissa.

Kopioi helposti Sijoittaja.fi:n parhaisiin teknologiaosakkeisiin sijoittava osakesalkku

Suosittu sijoitusalusta eToro mahdollistaa sosiaalisen sijoittamisen ja salkkujen kopioimisen helposti erittäin alhaisilla kuluilla. Sijoittaja.fi on tehnyt kolme sijoitussalkkua eToroon, jotka ovat helposti kopioitavissa.

Yksi salkuista sijoittaa kansainvälisiin teknologiaosakkeisiin. Salkku sisältää maailman parhaita sekä vallitsevaan markkinatilanteeseen sopivimpia teknologiayhtiöitä. 

REKISTERÖIDY ETOROON TÄSTÄ

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Riskeeraa vain pääomaa, jonka olet valmis menettämään. Muita maksuja voidaan soveltaa.

Lue myös miten löydät kansainväliset sijoitussalkut eTorosta.