<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Nämä osakkeet hyötyvät USA:n valtion maksamista tuista kuluttajille

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 25.05.2020

Aiheet: sijoitussalkut, maailman markkina

Yhdysvaltain valtionvarainministeriö on elvyttänyt taloutta maksamalla 1200$ suoria tukia amerikkalaisille, jotka ovat menettäneet työpaikkansa. Suoria tukia maksetaan yli 150 miljoonalle amerikkalaiselle ja maksut alkoivat tippua kuluttajien tileille huhtikuun puolivälistä lähtien.

Koronapandemia on ajanut tavaratalot ja vähittäiskaupat suuriin vaikeuksiin

J.C Penney on hakeutunut konkurssiin. Macy’s huojuu konkurssin partaalla. Myös Kohls on kertonut suurista tappioista ja liikeaihdon romahtamisesta. Tämä johtuu ensisijaisesti siitä, että kaikki tavaratalot ja vähittäiskaupat ovat olleet suljettuina maaliskuun puolivälistä lähtien. Näiden yhtiöiden verkkokauppa ei riitä korvaamaan kivijalkaliikkeiden myyntiä.

Visan ja Mastercard kertoivat jo, omissa raporteissaan että kulutus on kasvanut Wal-Martissa, Targetissa ja Costco Wholesalesissa. Lisäksi kodin remontointi ja ehostus on pitänyt pintansa, jolloin yhtiö on Home Depot. Verkkokaupan jättiläinen on Amazon, joka on kertonut valtavasta kysynnän kasvusta Q1:llä ja sen jälkeen. Yhtiön liikevaihto kasvoi 26 % ensimmäisellä kvartaalilla.

Tämä on tarkoittanut sitä, että valtaosa kulutuksesta on ohjautunut suuriin päivittäistavarakauppoihin ja verkkokaupan jättiläisiin. Kuluttajien valtiolta saamat 200 miljardin dollarin suorat tuet on kulutettu kauppaketjujäteissä.

Suoraan tilanteesta hyötyvät yhtiöt ovat:

 • Amazon
 • Costco Wholesale
 • Home Depot
 • Target
 • Wal-Mart

Näkemyksemme mukaan Amazon ja Wal-Mart ovat joukon matalariskisimmät koronamarkkinaympäristöön. Costco, Target ja etenkin Home Depot ovat joukosta ne, jotka hyötyvät eniten talouden nopeasta toipumisesta.

Kuitenkin koko viisikko pärjää erinomaisesti koronamarkkinassa ja sen jälkeen. Yhtiöt ottavat markkinaosuutta ja vahvistuvat muiden toimijoiden kärsiessä.

Kaikki edellä mainutut löytyvät Sijoittaja.fi:n kansainvälisistä sijoitussalkuista

Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut ovat kopioitavissa eTorossa.  Sijoittaja.fi:n kansainväliset osakesalkut ovat:

Disruptiiviset teknologiaosakkeet (salkun nimi eTorossa II-Disruptive)

 • Sijoitussalkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin nopeasti kasvavilla megatrendisektoreilla. Salkun yhtiöt ovat markkinajohtajia ja parhaimpia haastajia, jotka ovat disruptoineet kokonaisia toimialoja.

Globaalit matalariskiset laatuosakkeet (salkun nimi eTorossa II-Quality)

 • Sijoitussalkku yhdistää kaksi tunnettua ja hyväksi havaittua strategiaa yhdeksi laadukkaaksi sijoitussalkuksi.

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Pääomasi on vaarassa. CopyPortfoliot ovat porftolionhallintatuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd, joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin auktorisoima ja reguloima. CopyPortfolioita ei pidä käsittää pörssinoteeratuiksi rahastoiksi tai hedge rahastoiksi.

 

Näin aloitat kuluttoman kaupankäynnin

 • Avaa tili: rekisteröityminen on ilmaista
 • Hyödynnä Sijoittaja.fi:n neuvottelemia etuja ja rekisteröiydy alla olevan linkin kautta.
 • Tee ensimmäinen talletus
 • Voit aloittaa kaupankäynnin 200 dollarilla
 • Sijoittaja.fi:n kansainvälisiin sijoitussalkkuihin minimisijoitus on 500 dollaria
 • Voit käydä kauppaa osakkeiden ja ETF:ien lisäksi myös monissa muissa omaisuusluokissa

REKISTERÖIDY eTOROON!

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Riskeeraa vain pääomaa, jonka olet valmis menettämään. Muita maksuja voidaan soveltaa.