<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Megatrendit ja sijoitusideat -webinaari ​to 4.11. klo 12.00

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 27.10.2021

Aiheet: maailman markkina, megatrendi, videot & webinaarit

Megatrendillä tarkoitetaan pitkäkestoista isoa rakenteellista muutosta, joka vaikuttaa yhteiskuntarakenteisiin, muuttaa kuluttajakäyttäytymistä ja yritysten valtasuhteita. Ylivoimaisesti tärkein megatrendi on teknologinen kehitys.

Tervetuloa mukaan Sijoittaja.fi:n webinaariin torstaina 4.11. klo 12. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille. Webinaarista tulee tallenne.

Webinaarin sisältö:

  • Parhaat megatrendit
  • Miksi sijoittajan kannattaa olla tietoinen megatrendeistä?
  • Sijoitusideoita megatrendeistä
  • Q&A

Katso webinaaritallenne

Sijoittamalla megatrendeihin sijoittajat ovat tehneet huikeita tuottoja

Teknologinen kehitys on tärkein megatrendi, josta sijoittajan on oltava tietoinen. Sen ansiosta maailman suurimmat pörssiyhtiöt ovat nykyään teknologiayhtiöitä. Esimerkiksi Amazon, Apple, Microsoft, Google ja Facebook ovat disruptoineet toimialoja ja ajaneet perinteisillä toimintamalleilla toimivia yhtiöitä konkurssiin.

Teknologia otti viime vuosikymmenellä isoja harppauksia eteenpäin. Sosiaalinen media, verkkokaupat, suoratoistopalvelut sekä datan ja ohjelmistojen siirtyminen pilveen ovat nyt arkipäivää. Silti teknologinen kehitys on vielä alussa. Tekoäly, robotiikka ja automaatio, älykkäät koneet ja laitteet, itseohjautuvat autot, etätyöt, virtuaalitoimistot ovat huomista.

Teknologiaosakkeet ovat jokaisen valistuneen sijoittajan salkun ytimessä. Näin salkun tuotto-odotus on korkea ja sijoittaja saa hyödyn tärkeimmistä megatrendeistä.

Onneksi esimerkiksi USA:laisten osakkeiden osto on nykyaikaisilla online-välittäjillä yhtä helppoa kuin kotimaisten osakkeiden osto. Sijoittajan pitää vain osata valita oikeat osakkeet.

Ilmoittaudu Megatrendit ja sijoitusideat -webinaariin

Tervetuloa mukaan Sijoittaja.fi:n webinaariin torstaina 4.11. klo 12. Poimi parhaat sijoitusideat parhaista teknologiaosakkeista!

Webinaarin sisältö:

  • Parhaat megatrendit
  • Miksi sijoittajan kannattaa olla tietoinen megatrendeistä?
  • Sijoitusideoita megatrendeistä
  • Q&A

Katso webinaaritallenne