<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Kansainvälisten sijoitussalkkujen tuottokatsaus

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 06.05.2021

Aiheet: sijoitussalkut, sosiaalinen sijoittaminen, sijoitusstrategia

Sijoittaja.fi on toteuttanut kolme kansainvälistä sijoitussalkkua, jotka ovat kopioitavissa eTorossa. Salkut on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet tuotti salkuista parhaiten vuonna 2020, peräti 38 %. Myös vuosi 2021 on lähtenyt liikkeelle positiivisesti, vaikka teknologiaosakkeilla on ollut vaikeaa. Salkun tuotto on 6,9 % 30.4.2021 mennessä. Salkun on kopioinut yli 600 sijoittajaa ympäri maailman ja se on yksi suosituimpia eToron partnerisalkkuja.

Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut eTorossa

Salkkujen sisällöt näkyvät kokonaisuudessaan eToroon rekisteröityneille käyttäjille. Muistathan, että Sijoittaja.fi:n kautta rekisteröityneet ovat oikeutettuja edullisimpiin kaupankäyntikustannukseen.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet

Salkku sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa megatrendisektoreilta. Salkun tunnetuimpien yhtiöiden tulokset olivat Q1:llä jälleen erittäin vahvat

Salkku sisältää muun muassa: Apple, Amazon, Microsoft, Google, Facebook, Visa, PayPal, Nvidia, AMD, Qualcomm, Salesforce, Adobe ja Airbnb. Katso salkun koko sisältö eTorossa: Disruptiiviset teknologiaosakkeet II-Disruptive.

Salkun tuotto:

  • Vuoden 2020 tuotto 38 %
  • Vuoden 2021 tuotto (per 30.4.2021) 6,9 %

Matalariskiset globaalit laatuosakkeet

Salkku sijoittaa globaaleihin laatuosakkeisiin, joiden volatiliteetti on matala.

Salkussa on 25 tunnettua osaketta muun muassa: Wal-Mart, Nike, Target, Johnson & Johnson, Starbucks, Home Depot, Garmin, Oracle, Clorox ja Pepsico. Katso salkun koko sisältö eTorossa: Globaalit matalariskiset laatuosakkeet II-Quality.

Salkun tuotto:

  • Vuoden 2020 tuotto 11 %
  • Vuoden 2021 tuotto (per 30.4.2021) 4,6 %

 

Laajasti hajautettu ETF-salkku

ETF-salkkumme on pitkäntähtäimen vakaa sijoitussalkku, joka on hajautettu eri omaisuusluokkiin. Salkun allokaatio osakkeissa on 64 % ja koroissa 36 %. Osakkeissa on sijoitettu kehittyneille ja kehittyville markkinoille.

Salkun tuotto-odotus on matalampi kuin maailman osakemarkkinoilla, mutta vastapainona on matalampi volatiliteetti ja alempi maksimitappio kuin osakemarkkinoilla (matalampi riski).

Salkun tuotto:

  • Vuoden 2020 tuotto 12 %
  • Vuoden 2021 tuotto (per 30.4.2021) 2,4 %

Katso salkun koko sisältö eTorossa: Laajasti hajautettu ETF-salkku II-ETF-Portfolio

Sijoita salkkuihin helposti

Sijoittaja.fi on hyödyntänyt salkkujen rakentamisessa sijoitustutkimuksessa ja käytännön sijoituskokemuksessa havaittuja parhaita strategioita. Sijoitussalkut ovat itsenäisiä salkkuja, jotka muodostavat portfoliokokonaisuuden. Olemme huomioineet salkkujen strategiassa nykyisen markkinatilanteen.

  • Salkkumme ovat pitkäntähtäimen sijoitussalkkuja
  • Ne on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta
  • Sijoittaja voi itse valita mihin salkuista sijoittaa ja minkä summan
  • Minimisijoitus 500 dollaria/per salkku

Kiinnostuitko salkuista?

Sijoittaja.fi:n salkut ovat kopioitavissa eToro-palvelussa. Sijoittaja.fi on myös neuvotellut etuja  sijoittajille, mm edullisemmat kaupankäyntikustannukset, jotka saat rekisteröitymällä alla olevan linkin kautta.

REKISTERÖIDY ETOROON!