<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Kansainvälisten sijoitussalkkujen tuotot ja kurkkaus markkinaan

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 21.06.2021

Aiheet: sijoittaminen, eToro, sijoitussalkut

Sijoittaja.fi on toteuttanut kolme kansainvälistä sijoitussalkkua, jotka ovat kopioitavissa eTorossa. Salkut on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet tuotti salkuista parhaiten vuonna 2020, peräti 38 %. Salkun on kopioinut yli 650 sijoittajaa ympäri maailman ja se on yksi suosituimpia eToron partnerisalkkuja.

Salkku sopii erinomaisesti myös nykyiseen markkinatilanteeseen.

Markkinatilanne on jälleen suotuisa teknologia- ja kasvuosakkeille

Inflaatio on laukannut korkealla, mutta korkojen nousu on pysähtynyt. USA:n 10-vuotisen valtionlainan korko on 1,50 prosenttia. Korko kävi maaliskuussa yli 1,70 prosentissa, mutta on viime kuukaudet laskenut. Edes Fedin kokous, jossa ohjauskorkoennustetta nostettiin, ei saanut isoa liikettä aikaan 10-vuotisen korossa.

Teknologia- ja kasvuosakkeet ovat tyypillisesti korkean valuaation osakkeita, jotka eivät toimi nousevien korkojen markkinaympäristössä. Nyt korkojen nousu on pysähtynyt, eikä Fedin kokous tuonut muutosta tilanteeseen. Sijoittaja voi jälleen suosia näitä.

Syklisiä ei kannata unohtaa, vaikka raaka-aineet ovat laskeneet Kiinan pyrkiessä vakauttamaan hintakehitystä. Kysyntä on vahvaa ja talous elpyy. Tällöin myös sykliset toimivat.

Tutustu parhaita teknologiaosakkeita sisältäävään disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkkuumme eTorossa.

Teknologiaosakkeet ovat tuottaneet viimeisen viikon aikana sektoreista parhaiten.

 

Teknologiasektorin tuotto

Kuvalähde: Finviz

Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut eTorossa

Salkkujen sisällöt näkyvät kokonaisuudessaan eToroon rekisteröityneille käyttäjille. Muistathan, että Sijoittaja.fi:n kautta rekisteröityneet ovat oikeutettuja edullisimpiin kaupankäyntikustannukseen.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet

Salkku sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa megatrendisektoreilta. Salkun tunnetuimpien yhtiöiden tulokset olivat Q1:llä jälleen erittäin vahvat

Salkku sisältää muun muassa: Apple, Amazon, Microsoft, Google, Facebook, Visa, PayPal, Nvidia, AMD, Qualcomm, Salesforce, Adobe ja Airbnb. Katso salkun koko sisältö eTorossa: Disruptiiviset teknologiaosakkeet II-Disruptive.

Salkun tuotto:

  • Vuoden 2020 tuotto 38 %
  • Vuoden 2021 tuotto (per 18.6.2021) 8,14 %

disruptiiviset teknologiaosakkeet salkut tuotto

Matalariskiset globaalit laatuosakkeet

Salkku sijoittaa globaaleihin laatuosakkeisiin, joiden volatiliteetti on matala.

Salkussa on 25 tunnettua osaketta muun muassa: Wal-Mart, Nike, Target, Johnson & Johnson, Starbucks, Home Depot, Garmin, Oracle, Clorox ja Pepsico. Katso salkun koko sisältö eTorossa: Globaalit matalariskiset laatuosakkeet II-Quality.

Salkun tuotto:

  • Vuoden 2020 tuotto 11 %
  • Vuoden 2021 tuotto (per 18.6.2021) 5,25 %

globaalit laatuosakkeet

Laajasti hajautettu ETF-salkku

ETF-salkkumme on pitkäntähtäimen vakaa sijoitussalkku, joka on hajautettu eri omaisuusluokkiin. Salkun allokaatio osakkeissa on 64 % ja koroissa 36 %. Osakkeissa on sijoitettu kehittyneille ja kehittyville markkinoille.

Salkun tuotto-odotus on matalampi kuin maailman osakemarkkinoilla, mutta vastapainona on matalampi volatiliteetti ja alempi maksimitappio kuin osakemarkkinoilla (matalampi riski).

Katso salkun koko sisältö eTorossa: Laajasti hajautettu ETF-salkku II-ETF-Portfolio

Salkun tuotto:

  • Vuoden 2020 tuotto 12 %
  • Vuoden 2021 tuotto (per 18.6.2021) 2,82 %

etf salkun tuotto

 

Sijoita salkkuihin helposti

Sijoittaja.fi on hyödyntänyt salkkujen rakentamisessa sijoitustutkimuksessa ja käytännön sijoituskokemuksessa havaittuja parhaita strategioita. Sijoitussalkut ovat itsenäisiä salkkuja, jotka muodostavat portfoliokokonaisuuden. Olemme huomioineet salkkujen strategiassa nykyisen markkinatilanteen.

  • Salkkumme ovat pitkäntähtäimen sijoitussalkkuja
  • Ne on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta
  • Sijoittaja voi itse valita mihin salkuista sijoittaa ja minkä summan
  • Minimisijoitus 500 dollaria/per salkku

Sijoittaja.fi:n salkut ovat kopioitavissa eToro-palvelussa. Sijoittaja.fi on myös neuvotellut etuja  sijoittajille, mm edullisemmat kaupankäyntikustannukset, jotka saat rekisteröitymällä alla olevan linkin kautta.

REKISTERÖIDY ETOROON!