<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

eToro listautuu Nasdaqiin SPACin avulla

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 17.03.2021

Aiheet: eToro, sosiaalinen sijoittaminen

eToron listautuminen tapahtui ennakoitua nopeammin ja korkeammalla valuaatiolla. Listautumistapa oli supersuosittu SPAC, millä tavalla ovat listautuneet mm. sijoittajien suosikit DraftKings ja WeWork.

eToro on nopeasti kasvava sosiaalisen sijoittamisen välittäjä

 eToro on israelilainen fintech-alan, sosiaalisen kaupankäynnin ja osakkeiden & muiden omaisuusluokkien välitysyhtiö. eTorolla on yli 20 miljoonaa käyttäjää. eToron perustivat kaksi veljestä Ronen ja Yoni Assia vuonna 2007.

Yoni Assia toimii tällä hetkellä yhtiön toimitusjohtajana. eToro on tunnustettu EU:n, Iso-Britannian, Australian ja Kyproksen sääntelyviranomaisten toimesta, ja suosio on kasvanut Euroopan ja Aasian maissa. eToro on rekisteröity myös Suomessa. Tästä voit lukea sijoittajien kokemuksia eTorosta.

Kirjoitimme jo aiemmin, että eToro on matkalla Nasdaqiin ja silloin valuaatioksi arvioitiin 5 miljardia dollaria. SPAC-listautumisessa eToron valuaatioksi tuli 9,466 miljardia dollaria.

Toimitusjohtaja Yoni Assia mukaan listautuminen mahdollistaa eToron edelleen kehittämisen sijoittajille

Yoni Assia kertoi 16.3.2021 tiedotteessa, että “Olemme allekirjoittaneet liiketoimintojen yhdistämissopimuksen FinTech Acquisition Corp V: n kanssa. SPAC-yhtiön markkina-arvon arvioidaan olevan noin 10,4 miljardia dollaria kaupanteon jälkeen.”

Perustamisestamme lähtien eToron visio on ollut avata maailmanmarkkinat, jotta jokainen voi käydä kauppaa ja sijoittaa yksinkertaisella ja avoimella tavalla. Olemme aina kuvitelleet, että jonain päivänä eToron sijoittajat voivat sijoittaa eToron osakkeisiin, ja otimme tänään valtavan askeleen kohti tämän tavoitteen saavuttamista.

Haluan henkilökohtaisesti kiittää kaikkia käyttäjiämme roolista, joka heillä on ollut eToron rakentamisessa viimeisten 14 vuoden aikana.

Nykyään eToro on sosiaalinen sijoitusverkosto, jolla on yli 20 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää yli 100 maasta. Pörssiyhtiöksi tuleminen tukee jatkuvaa laajentumistamme liiketoimintana. Sen avulla voimme jatkaa liiketoimintamme skaalaamista, siirtymistä uusille markkinoille ja innovatiivisen tuotevalikoimamme laajentamista vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Julkisena yrityksenä keskitymme edelleen tehtäväämme, joka antaa ihmisille maailmanlaajuisesti mahdollisuuden tulla paremmiksi sijoittajiksi tarjoamalla heille parhaat mahdolliset työkalut tietoisten ja vastuullisten sijoituspäätösten tekemiseksi.

Sosiaalisena sijoitusverkostona, joka edistää ja tukee piensijoittajien osallistumista, meille on erityisen tärkeää, että jokapäiväiset sijoittajat voivat osallistua matkan seuraavaan vaiheeseen.”

Lisätietoja listautumisesta tämän linkin takaa.

etoro-timo-hannu

Toimitusjohtaja Yoni Assia tapaamassa Sijoittaja-ryhmän perustajayrittäjiä Hannu Huuskosta ja Timo Heikkilää.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Sijoittaja.fi:ssä: eToro listautuu Nasdaqiin SPACin avulla

eTorossa voi seurata myös Sijoittaja.fi:n kansainvälisiä salkkuja

eTorossa voi seurata ja kopioida muiden käyttäjien salkkuja. Myös Sijoittaja.fi on tehnyt eToroon kolme kansainvälistä salkkua. 

REKISTERÖIDY ETOROON!