<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogikirjoituksia maailman parhaista sijoitussalkuista

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkussa 500 sijoittajaa

Kirjoittaja: Sijoittaja.fi | 02.03.2021

Aiheet: sijoitusideat, eToro, sosiaalinen sijoittaminen

Sijoittaja.fi on tehnyt kolme kansainvälistä sijoitussalkkua, jotka ovat kopioitavissa eTorossa. Salkuista erityisesti sijoittajien mieleen on ollut Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku, joka sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin. Salkun kopioijia on jo 500 ja salkku on yksi suosituimmista Partner Portfolioista eTorossa.

Salkun strategiana on sijoittaa megatrendiyhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa. 

Salkku kehittynyt positiivisesti 2021

Teknologiaosakkeiden viime viikkojen lasku on näkynyt, myös Disruptiiviset -salkun tuotossa, mutta salkku on silti tuottanut positiivisesti tammi-helmikuun aikana. Salkku on normaalia paremmin hajautettu, joten teknologiaosakkeiden lasku teki vain pienen dipin helmikuussa salkun tuottokehitykseen.

image-Mar-02-2021-07-24-59-45-AM

image (1)-1

Tutustu tarkemmin salkun sisältöön eTorossa.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku

Sijoittaja.fi:n salkut ovat kopioitavissa eToro-palvelussa

Salkut on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta. Salkut toimivat itsenäisinä salkkuina, mutta muodostavat yhdessä laajassa hajautetun kokonaisuuden. Minimisijoitus on 500 dollaria.

  • Disruptiiviset teknologiaosakkeet (salkun nimi eTorossa II-Disruptive)
  • Globaalit matalariskiset laatuosakkeet (salkun nimi eTorossa II-Quality)
  • Laajasti hajautettu ETF-salkku (salkun nimi eTorossa II-ETF-Portfolio)

Sijoittaja.fi on myös neuvotellut etuja sijoittajille, mm edullisemmat kaupankäyntikustannukset, jotka saat rekisteröiytymällä alla olevan linkin kautta. 

REKISTERÖIDY ETOROON TÄSTÄ

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Riskeeraa vain pääomaa, jonka olet valmis menettämään. Muita maksuja voidaan soveltaa.